Werkwijze

Uitwerken audiobestanden

Ik werk met de officiële transcriptiesoftware van Olympus. Hiermee kan ik ook audiobestanden uitwerken van andere merken als Philips, Grundig en Winscribe. Met alle gangbare audiobestanden kan ik uit de voeten: .dss, .ds2 (DSS Pro), .mp3, .mp4, .m4a, .wav, .wma enzovoorts.

Sjablonen

Rapportages, expertises, brieven, processtukken; indien gewenst typ ik de tekst direct in een vooraf opgemaakt document of sjabloon. Na oplevering kunt u dus direct verder met het document en hoeft u de tekst niet eerst te knippen en plakken.

Spelling en grammatica

Vanwege mijn werk als tekstcorrector en eindredacteur hoeft u zich geen zorgen te maken over de spelling en grammatica in de tekst. Mijn kennis van de Nederlandse taalregels is uitstekend.

Voorafgaand aan de samenwerking

Voordat we gaan samenwerken, is het belangrijk dat we een aantal zaken geregeld hebben.

Geheimhouding

Het is voor mij heel belangrijk dat uw gegevens bij mij veilig zijn. Hiertoe onderteken ik graag samen een geheimhoudingsverklaring en een subverwerkersovereenkomst. Van beide documenten heb ik een exemplaar in bezit. Na goedkeuring onderteken ik beide documenten, waarvan u per e-mail een kopie ontvangt. Graag ontvang ik daarna ook uw getekende exemplaar van beide documenten.

Voorkeur voor schrijfwijzen

Ook ontvangt u van mij een lijst waarin u kunt aangeven welke voorkeur u heeft voor bepaalde schrijfwijzen. Denk hierbij aan:

  • 30 graden of 30°
  • 6 centimeter of 6 cm
  • musculus quadriceps of m. quadriceps
  • X-knie of X knie
  • meer dan 50% of > 50%
  • 100 euro of € 100,–
  • 6 januari 2020 of 06-01-2020

Deze voorkeuren kunnen per medewerker van uw kantoor verschillen, dat is geen probleem.

Uitwisselen bestanden

We kunnen de bestanden uitwisselen via een beveiligde locatie in de cloud (via OneDrive bijvoorbeeld; ik heb een zakelijk abonnement op Microsoft 365). Maar elke andere manier van uitwisselen is voor mij oké. Ik pas mij volledig aan de wensen van de klant aan.

Zivver

Het is ook mogelijk om bestanden uit te wisselen via Zivver. Ik beschik over een abonnement op dat platform. Mijn gebruikersnaam is: info@jurisdicta.nl.